Успешни решения в (Cloud) Облачна система

Сигурни решения за всяко лечебно заведение с Cloud базирана система!

Днес ще ви разгърнем една тема, която е основополагаща за нашия бизнес модел. Ще Ви разкаже какво прави облачната система и защо тя е най-сигурното, ефективно и приложимо решение за медицински софтуер.

Ползите от облачните услуги за бизнеса са очевидни – възможност за разрастване спрямо конкретните нужди на компанията, осигуряване на мобилност, изнесена поддръжка на системата.

Преди „Облака“

В продължение на десетилетия фирмените технологии представляваха тромави вътрешни системи. Инсталирането на софтуер, актуализирането на системите и безопасното архивиране на данните бяха скъпи и времеемки процеси. Облачните услуги коренно промениха тази реалност. Сега единственото необходимо условие за имплементация и работа с ефективни софтуерни решения е наличието на интернет връзка. Не се изисква изградена за целта инфраструктура и клиентът трябва да разпола с компютър с интернет.

Благодарение на облачните услуги, лечебните заведения имат изцяло ново средство за достигане до най-различни софтуерни решения. С нашия софтуер, ние осигуряваме на клиентите си високоефективни инструменти, интегриране на системи и надграждане на избраните решения със скоростта, с която техният бизнес се развива.

Основните предимства на медоицнски софтуер JOYSTICK – Cloud базирана система:

Облакът ни дава възможност, вместо да държим нашите файлове на обикновени хард дискове или преносими устройства, да ги централизираме на едно място – Сървър, който се грижи нашите данни да бъдат защитени и винаги достъпни по интернет. Клауд системата е много повече от това да се запазват и теглят файлове. Вижте основните ни конкурентни шредимства пред останалите софтуери в сферата:

 • Автоматично обновяване на системата, без да се налага Вашата намеса/ време, като изпращаме своевременни имейли за промените по версията на софтуера или директно във Вашия потребителски профил;
 • Системата поддържа автоматично настроени архиви, за последващо възстановяване при технически или софтуерен проблем;
 • Мониторинг и актуализация на сървъра 24 /7 часа в денонощието;
 • Сигурна защита срещу климатични условия;
 • Работа с големи обеми данни;
 • Отличен, навременен и качествен съпорт.

И още:

 • Освободете се от хартията – Дигитализирайте информацията и използвайте целия и потенциал;
 • Автоматизирайте процесите – Позволете на служителите да използват времето си ефективно;
 • Осигурете мобилност – Предложете достъп до информацията навсякъде и по всяко време;
 • Посрещнете регулациите – Защитете бизнеса и клиентите си, гарантирайте съответствие със законовите изисквания;
 • Пожънете успех в Облака – Добавете стойност с помощта на сигурни и интегрирани облачни услуги.

Възможност за разрастване

Облачните услуги ви позволяват да надграждате системата поетамно спрямо развитието на Вашето лечебно заведение.  Можете да добавите допълнителни функционалности или още архивно място по всяко време, без да променяте вече създадената работна среда.

Улеснена поддръжка

Освобождавате компанията си от отговорността за сигурността, поддръжката и правилното функциониране на софтуера. Тези задължения се поемат изцяло и на 100% от нас,  а на Вас ви остава да се фокусирате върху растежа на бизнеса.

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.