Сътрудничество

УСПЕШНИ БИЗНЕС ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Смарт Софтуер Системс е софтуерна компания, разработчик на медицински софтуер, утвърдила се през годините като успешен бизнес партньор сред клиентите си. Компанията ни е създадена с мисъл към едно по-добро здравеопазване, грижа и доверие към бизнеса на клиентите ни и към по-чисти, честни и професионални бизнес отношения. Ако и вие развивате своята дейност в сферата на здравеопазването и мислите, че можете да станете наш партньор с радост ще очакваме да се свържете с нас.

УСЛОВИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО, ПАРТНЬОРСТВО

Вече10 години в своята дейност Смарт Софтуер Системс ЕООД си сътрудничи с партньори, доказали своята лоялност и високи стандарти на работа. Ако Вие се интересувате от нашия продукт и имате желание да бъдете наш партньор, ние с радост ще Ви предложим възможно най-добрите условия за съвместно сътрудничество.

Вие можете да бъдете наш партньор, ако:

  • Оперирате в сферата на здравеопазването;
  • Продавате медицинско оборудване;
  • Имате трудова медицина;
  • Разработвате софтуерен продукт.

Смятаме, че тъй като оперираме в една и съща сфера на дейност, нашата фирма може да стане Ваш доверен партньор, както и обратното.

Ако имате интерес към нашата фирма и смятате, че можем да си бъдем взаимно полезни, моля изпратете кратко представяне на мейл: marketing@smart-ss.org.  Ние ще се свържем с всички вас, проявяващи интерес към нашите продукти и ще обсъдим начините за сътрудничество.

Благодарение на гъвкавата си политика и атрактивни ценови условия, можем да Ви направим изключително изгодни предложения за съвместна дейност.
От Смарт Софтуер Системс ЕООД декларираме пред своите партньори готовност за пълно съдействие и предоставяне на цялата налична информация, необходима за най-доброто развитие и постигане, както на своите цели, така и на тези на нашите клиенти и партньори.

Готови сме да сътрудничим по всички въпроси и да преговаряме с партньорите си до постигане на най-добрите условия за успешно развитие на общите ни проекти, като се стремим да наложим отношения, базирани на доверие, лоялност и почтеност.

За оферта и допълнителна информация за цялостната информационна система ни потърсете на:

marketing@smart-ss.org/ 0886 65 02 55

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]