„Смарт Софтуер Системс“ ЕООД идва и в гр. София

„Смарт Софтуер Системс“ ЕООД  идва и в гр. София!

С оглед разширяването на дейността си, имаме удоволствието да Ви информираме, че „Смарт Софтуер Системс“ ЕООД открива нов офис в столицата.

Той се намира в гр. София, кв. „Иван Вазов“, бул. „Петко Каравелов“, бл. 62, ап. 21.

Новият офис е отговор на увеличаващото се търсене на надеждни IT услуги в сферата на медицинския софтуер в региона. Той е на Ваше разположение и е създаден с цел да бъде леснодостъпен за всички, които се интересуват от нашите услуги. В него може да бъдете консултирани относно всички видове софтуерни медицински продукти, които фирмата предлага.

Голяма част от клиентите ни се намират на територията на гр. София, това е и причината новият ни офис да е позициониран именно там.

Клиентите ни са в основата на нашия бизнес и сме напълно ангажирани с това да им осигурим най-висококачествените системи, качествено обслужване и експертна техническа помощ.

С всяка изминала година „Смарт Софтуер Системс“ расте и се развива, и след всяка успешна крачка напред, компанията си поставя нови цели. А целите са свързани с една основна мисия – да предложим качество и добри възможности на настоящите си и бъдещи партньори и техните пациенти.

Очакваме ви!