Тенденцията към дигитализиране и промяна на здравеопазването се увеличава с всеки изминал ден и става неизменна част от настоящето и бъдещето и в тази връзка и с разработването и усъвършенстването на нашия медицински софтуер Joystick.

Ще ви запознаем с НОВ модул, който разработихме, изцяло съобразени с изискванията на медицинския сектор и здравеопазването. Вижте кой е той и как могже да допринесе за организацията и скалирането на работния процес.

Viber е популярно приложение за съобщения, често използвано от лекари и здравни организации, което може да подобри приемствеността, грижите и да улесни ефективното предоставяне на здравни услуги, особено в здравния сектор.
Цифровите технологии предоставят на здравните специалисти безпрецедентна възможност да обслужват клиентите си бързо, лесно и удобно.
В новия модул „ Viber Notifications” ще можете да подобрите комуникация с Вашите клиенти и да създадете отличен информационен поток в цялата Ви база с данни. Ще имате възможност да изпращате SMS съобщения на всеки регистрирал се клиент през сайта, както и ще можете да го използвате и за:

 • Напомняне за записан час предния ден
 • Известие за готови резултати
 • Изпращане на издадена електронна рецепта
 • Може да изпращате линкове към сайта Ви
 • Маркетингови инструменти

За да получите оферта за модул „ Viber Notification” се свържете директно с управител Смаил Мустафа +359889 69 39 62 или ни изпратете запитване през контактната ни форма.

 

 

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Вашият коментар

  Your email address will not be published.

  This field is required.

  You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *This field is required.