Преминете на следващо ново ниво в здравеопазването!

 

През изминалите седмици особено актуална е темата за наболял въпрос в здравеопазването и това е именно новите промени към НЗИС, и как те промениха начина на предоставяне на здравните услуги, както и тяхното подаване към Национална Здравно-информационна система.  Днес ще разкаже повече по темата Венислава Петкова, част от екипа на  Смарт Софтуер Системс, създатели на медицински софтуер Joystick. Ето какво сподели тя:

„Здравеопазването отдавна не е това, което познавахме до момента. В свят на иновации и нови дигитални възможности, ние от Joystick, предоставяме комплексни решения в сферата на здравеопазването и вървим в крачка с очакванията на здравния сектор.

За дигитализация на здравеопазването се говореше от много отдавна, особено с настъпилите COVID промени през изминалите две години, през които всички доставчици на медицински софтуери имаха време да се подготвят, да иновират и да преструктурират системите си, за да могат да понесат новите изменения, когато настъпи моментът за тях. Е, той настъпи. Резултат – пълна паника, редица недоволни лекари, медицински центрове и лаборатории, взрив в системите и недоволни пациенти.

Това са само част от нещата, които споделиха нашите клиенти, заливайки ни с хиляди обаждания на ден за смяна на текущия им софтуер и желание за смяна с Joystick.

Истината е, че в екипа на Joystick отдавна се подготвяхме за тази стъпка и внедряването на всички нови промени при нас премина в два плавни и последователни дни,  като предварително бяхме се погрижили всички наши клиенти да са подробно запознати с всички промени, които предстоят, какво се изисква от тях, както и методически указания как да използват новите функционалности на системата. в резултат на което всички наши клиенти успяха да достъпят системата спокойно, без притеснения и да заработят съгласно новите нормативни изисквания още на същия ден !

В България отдавна трябваше да се въведе дигитализация в здравния сектор и хартиеното пациентско досие да се замени с електронно здравно досие, което може да се достъпи по всяко време на сайта на НЗИС. Вярвам, че всички промени са стъпка към по-доброто здравеопазване и ние упорито работим в посока иновация и дигитализация, опростяване и прозрачност в лечебните заведения и разбира се качество и сигурност на предоставяните услуги.

Ние отлично разбираме нуждите, притесненията и проблемите на нашите клиенти и вярваме, че медицинският софтуер е информационният гръбнак на всяко лечебно заведение и за това сме изградили 24-часов съпорт, който да е винаги навреме до клиента. Последните дни бяха изключително натоварени и притеснението в клиентите ни бе туширано от постоянен контакт и връзка с тях, за да могат плавно и спокойно да преминат към новите промени, като ние бяхме неотлъчно до тях.

За нас  можем да кажем, че Joystick е CLOUD базирана цялостна информационна система, която е без аналог на българския пазар.  Балансът към здравните грижи и дигитализирнето на здравния сектор срещат доверен партньор в лицето на Смарт Софтуер Системс и целия ни екип.

От една страна помагаме на болничните заведения и сме рамо до рамо с тях в тежката борба срещу предизвикателствата на здравеопазването и от друга страна предоставяме иновативни комплексни решения на брашна, за подобряване качеството и пациентското изживяване , за минимизиране на разходите и правилни управленски решения.

JOYSTICK винаги е отговарял и ще продължава да отговаря навременно на нуждите на нашите клиенти и да разработва иновативни подходи и методи за по-добро бъдеще в обслужването на клиентския поток.

Това, което ни отличава от останалите доставчици на медицински софтуер е гъвкавост, иновативен подход и интуиция да създадем решенията, преди да възникне нуждата от тях. 24-часовия съпорт, разбира се, също е наша гордост в помощ на клиентите ни. “

Tова сподели Венислава Петкова в отговор на това как Смарт Софтер Системс се справя с предизвикателствата с новите НЗИС промени.

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.