Какво трябва да знаете при избора на медицински софтуер и запознати ли сте с “ JOYSTICK” ?

 1. Функционалност

При избора на медицински софтуер на първо място се нарежда функционалността на самия продукт. В сферата на здравеопазването и медицината, грешките и недоизпитаните компоненти и детайли  могат да доведат до катастрофа при управлението и менaжирането на болничните заведения.

При инсталацията и внедряването на JOYSTICK, Вие решавате част от най-големите си проблеми и вместо да се занимавате с досадна работа по софтуера, имате възможност да обърнете достатъчно внимание на важните неща – като обслужването на Вашите пациенти.

Забравяте за проблемите със „забиването“ на програмата, за несъвместимост с други програми и принтери, за бавен старт или утежнени страници. JOYSTICK е всичко, от което се нуждае едно болнично заведения от приемането на пациента до неговата извънболнична помощ.

За нас – създателите на JOYSTICK, първата по рода си цялостна платформа за менажиране на болници и медицински центрове, изключително важен е детайлът. Горди сме , че сме стигнали етап на съвършенство в нашия медицински софтуер и вече над 15 години нашите клиенти ни се доверяват.

 

 1. Поддръжка и коректност

Вторият компонент, на който трябва да обърнете внимание, това е поддръжката на софтуера след като съответната фирма го инсталира. След като премине внедряването и всички необходими обучения по софтуера идва етап на самостоятелна работа, а в комплект с това и често задавани въпроси. Важно качество на фирмата е да осигури постоянен контакт, така че да се чувствате сигурни, че ако имате нужда от помощ, тя ще се отзове.

За нас, от Смарт Софтуер Системс нашите клиенти са в основата на нашия бизнес и сме напълно ангажирани с това да им осигурим най-висококачествените системи, с несравнимо обслужване и експертна техническа помощ. Винаги сме насреща да поставим нуждите и трудностите на нашите клиенти на първо място.

Ние вярваме, че създавайки най-добрата болнична информационна система – JOYSTICK , ще помогнем на пациентите да получат едно по-добро и качествено обслужване, а на мениджмънта предоставяме инструмент, с чиято помощ да постигне поставените цели.

 

 1. Доверие и клиенти

След като имате вече наблюдения към определена марка медицински софтуер се уверете, че хората, които го използват са доволни от него.

Постижениятa на JOYSTICK  са повече от над 15 успешни проекта. Нашите клиенти се нареждат на челните позиции в топ 10 на най-успешните болници в България, което ни дава поводи за гордост. Ние успяхме там, където традиционните системи се провалиха!

 1. Кои сме ние

Интегрираната система за управление на лечебни заведения JOYSTICK” поддържа всички необходими модули  за пълноценната работа на лечебното заведение:

 • Амбулаторна дейност /кабинети/
 • Болнична дейност /стационар/
 • Клинични процедури /онкология/
 • Лаборатории – клинична, микробиология, имунология и др.
 • Образна диагностика
 • Ин витро – единствената работеща в тази сфера система в България
 • Мениджмънт /репортинг/ – отчетност на финансовите потоци, мениджърски справки в реално време, тенденции за развитие, количествени и качествени показатели.
 • Логистика /аптека, склад консумативи/ – управление на доставките и правилното изразходване на материалитe
 • Отчетност към НЗОК и ДЗОФ
 • Регистратура, каса – следене на движението на пациентите в лечебното заведение
 • Хранене /кетъринг/
 • Електронно медицинско досие – асистент на лекуващия лекар
 • PACS – връзка с ехографи и образна диагностик

Стъпки за внедряване на БИС JOYSTICK:

 1. Демонстрация пред клиента;
 2. Сключване на договор;
 3. Анализ на съществуващата инфраструктура;
 4. Конфигуриране на хардуера;
 5. Подготовка и конфигуриране на съществуващите данни;
 6. Мигриране от съществуващите системи към БИС JOYSTICK – извършва се за една вечер!

Резултати след внедряване на БИС „JOYSTICK”:

Подобряване на организацията – нашата информационна система канализира процесите и алгоритмите на работа, което освобождава ръководителите от ежедневната оперативна дейност. Те вече имат време да се концентрират върху стратегическите цели.

Контрол на приходите и разходите – В едно лечебно заведение съществуват над 7 приходни и повече от 35 разходни пера. Предвид това, ние разработихме “JOYSTICK” така, че да е достатъчно адекватна и гъвкава, за да управлява тези потоци.

Пациент / клиент – чрез електронното си досие всеки пациент е осведомен, относно проведенoто му лечение и извършените процедури. Системата предлага още он-лайн записване на часове, SMS-известяване, работа с таблет и др. Доволните пациенти подобряват имиджа на болницата!

Статистическа обработка на данните – към настоящия момент „JOYSTICK” е единствената система на пазара притежаваща Data warehouse, която дава възможност да се обработват данни в най-различни дименсии и сечения на изключително големи масиви за минимално кратко време. Своевременната и точна статистика е добра опорна точка за вземане на правилни управленски решения.

 

 1. Поглед към бъдещето – иновации

Екипът на Смарт Софтуер Системс е млад и амбициозен. За нас няма граници и нашата цел е да създадем максимално уредена и лесна за потребителя или клиента цялостна система.

След като създадохме и усъвършенствахме JOYSTICK, нашият екип от професионалисти се впусна в ново предизвикателство и реши да си постави нови по-високи цели и да отговори на нуждите на още клиенти.

Горди сме да Ви представим единствения по рода си в България продукт – „Онко-Smart”. Последователен в разработките си в отговор на наредба за централизирано разтваряне на цитостатични препарати в болничните аптеки, фирмата разработи иновативна и практична система достъпна за всички oнкологични болници и КОЦ с име „Онко-Smart”, която може да се интегрира с всяка една БИС система.

И сега, на Вашето внимание, ние ще представим нашия иновативен и отново уникален за България продукт, който е ориентиран изцяло към пациента, за негово най-добро улеснение и сигурност.

За първи път на пазара на медицинските иновации излиза мобилно приложение, с което пациентът да следи всичко, свързано с неговото лекуващо заведение. Вече запазването на час при лекар ще става лесно и удобно – от дома или от което и да е друго място, където сте вие, което спестява досадните опашки пред болничните кабинети. Пациентът ще може да следи своите резултати от изследвания, да планира своите посещение в своя календар, да поддържа постоянна обратна връзка със своя лекар и да следи за финансовото си състояние. И всичко това, забележете, ще е обвързано с лекуващия лекар и клиниката, в която ви лекуват. Той ще има пълен достъп, по всяко време до вашето здравно досие и ще е в течение с цялата му необходима информация за вас.  Ето това е новина, не мислите ли?

Мобилното ни приложение е в процес на разработка.

За повече информация, посетете нашия сайт или се обадете още сега да заявите своята безплатна демонстрация на медицински софтуер – JOYSTICK.