Последната година изправи българската здравна система пред много непредвидени предизвикателства. Трудните условия обаче създадоха и възможности за здравни заведения и лаборатории да развият своя бизнес модел и въпреки епидемиологичната обстановка да продължат да работят и да се грижат за пациентите си. Медицински софтуер JOYSTICK успешно работи във водещите болници, клиники, лаборатории и медицински центрове в България, които се наложиха и са предпочитани в кризата благодарение на добри практики, иновативни технологии и безкомпромисно качество.

COVID-19 предизвика и ключово звено в здравния сектор, а именно дигиталното здравеопазване. Заговори се за дигитална трансформация на здравеопазването. Видя се, че дигиталните здравни решения спасяват човешки животи и повишават ефективността на мерките, насочени за опазване на общественото здраве не само в условията на криза. В последните години все повече анализатори изваждат на преден план и ползите от инвестиции в дигитално здравеопазване, свързани с подобряване на достъпа до здравни грижи, както и с повишаване на качеството и ефективността на цялостната здравна услуга.

Търсят се все повече интегрирани предложения, които покриват цялостните здравни нужди на гражданите и целия път на пациента в здравната система: промоция на здравето – превенция на болестите – прецизна диагностика – извънболнична помощ – болнична помощ– рехабилитация– дългосрочни грижи.

Здравната парадигма се променя с много бързи темпове, поставяйки все по-голям акцент върху ефективното опазване на общественото здраве, удължаването и поддържането на високо качество на живот на пациентите. Тези естествени процеси се подпомагат от различните дигитални решения, които добавят стойност към медицинската услуга, дават възможност за оптимизация на разходите и времето, създават предпоставки за по-добър контрол и проследимост на всички здравни процеси и резултати.

Балансът към здравните грижи и дигитализирнето на здравния сектор срещат доверен партньор в лицето на медицински софтуер JOYSTICK. От една страна помагаме на болничните заведения и сме рамо до рамо с тях в тежката борба срещу предизвикателствата на здравеопазването и от друга страна предоставяме иновативни комплексни решения на брашна, за подобряване качеството и пациентското изживяване , за минимизиране на разходите и правилни управленски решения. JOYSTICK отговаря навременно на нуждите на нашите клиенти и разработва иновативни подходи и методи за по-добро бъдеще в обслужването на клиентския поток.

Наскоро един от модулите ни се превърна в сензационна новина, която предизвика много запитвания от страна на колеги, пациенти и клиенти. Навлизайки все повече в дигитализирането на света, медицинският сектор се нуждае от нови, свежи и иновативни методи за предоставяне качествена и надежда информация и обслужване на своите пациенти.

Вижте какво споделя Иван Тодоров, административен директор на медицинския комплекс Щерев в интервюто си пред НОВА Телевизия, говорейки за информационна система JOYSTICK.

Ето и част от думите му: „От тази година разработчиците на нашата информационна система разработиха изцяло нов модул , който да позволява на пациентите със записан час да виждат колко хора преди тях чакат , колко е времето, колко са пациентите като брой и изкуствен интелект да изчисли какво е времето което те трябва да изчакат преди да бъдат приети в кабинета. Повече по темата прочетете ТУК.

 

За оферта и допълнителна информация за цялостната информационна система ни потърсете на:

marketing@smart-ss.org/ 0889 69 39 62

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.