fbpx

ЕКИП

Запознанствата между хората имат начална точка. Това е нашата. На екипа #SmartHUMANS . Приятно ни е!

Внедрявайки софтуера ни, носим тежката отговорност за стотици хора и животи, но това не ни пречи да сме почти винаги усмихнати и позитивни! Радваме се да разбираме как работят нашите клиенти и как се развиват, да извличаме истински insight (преведено на български език “прозрение”) за дигиталното развитие в света на информационните технологии и да постигаме отлични резултати – затова и ни се доверяват.  Всеки си има своето място в галактиката наречена ЕКИП и заема мястото си така, че е еднакво значим и неповторим.

А като личности? Не се снимаме често (Екип с преобладаващи мъже може да обясни този феномен). Стараем се да бъдем ведри и сме винаги с отворено сърце към проблемите не само на клиентите ни, но и към проблемите на всеки колега, приятел. Почти всеки си отглежда своята животинка (разбирайте домашен любимец, не половинка), към която влага грижи и сърце.

Заинтригувахме ли ви? Ще ви разкажем още,  четете за всеки един от екипа ни по-долу! :)

Семейство Мустафа или там където мечтите се сбъдват.

Сърцето и душата на фирмата са не 1, а всъщност три сърца и три души, вплетени в единния стремеж да предоставят комфортна работна атмосфера и професионално отношение. Намерили баланса между работата и семесйтвото, Хюлие, Еси и Смаил са неизменни спътници на екипа ни, наша мотивация и гордост.

Ще дадем път на дамите като ще представим най-младия член на екипа като цяло и това е Есин. Тя е завършила средното си образование с профил „Информационни технологии с английски език“ в родния си град Айтос, а в момента учи „Софтуерно инженерство“ в СофтУни. През годините се е спирала на какви ли не специалности, докато не осъзнава, че програмирането е нейната страст и категорично заявява, че иска да се занимава с това в бъдеще.

Нарича себе си „книжен червей“, защото обожава да чете и да се гмурка в непознати за нея светове. Разнообразява си с аеробиката, но споделя, че най-вече е щастлива когато прекарва свободното си време със семейството си и приятелите си, пожелаваме й да го споделя по-често.

Определя себе си като всеотдаен и оптимистично настроен човек, който никога не се отказва, независимо колко е трудно! Харесва предизвикателствата, които й помагат да се развива личностно и винаги се стреми да научи нещо ново. Ние я подкрепяме и вярваме, че предизвикателството да се впусне в семейния бизнес е не лека и отговорна задача и й пожелаваме попътен вятър!

„Мечтите ми са многобройни и доста необятни, за да ги свия в един отговор, но от всичко най-вече си мечтая да се превърна в човек, на който останалите могат да разчитат и да съм добра в работата си.“ споделя тя.

Хюлие е онази нежна част от екипа и управленското звено, която се грижи за всичко и всички в офиса. Може да кажем, че е душата на фирмата. Всеотдайността и добрият й нрав няма как да останат незабелязани още щом се усмихне насреща. Тя е от онези скромни хора, които не обичат да ръсят суперлативи за себе си, за това тежката задача е поставена на нас.

Извън офиса може да я припознаете като въплъщение на страхотна домакиня, майка и съпруга, като често обича да разнообразява ежедневието си посещавайки редовно спортни занимания и да се среща с приятели.

Смаил – който е креативен, иновативен и изпипва нещата до последния код. Или сърцето на фирмата.

(Определено вървим по тънък лед когато имаме задача да опишем шефа си, но ще бъдем лаконични. ) Повечето хора го познават най-вероятно като работохолик, търсач на иновации, опитвайки се да развива стратегически бизнес модел и максимално точно да помага на клиентите си.  Силно справедлив, приема всеки член на екипа ни с отворено сърце и държи в мотивация съзнанието ни.

Често в свободното си време можете да го намерите по пистите за мотокрос, разхвърляйки кал навсякъде. Обича да кара мотора си, да се състезава и надяваме се и скоро да започне да побеждава. А ние обещаваме, че с радостни помпони ще му пригласяме „Давай, Шефе!“.

ЕКИП ПРОГРАМИСТИ

Още едно усмихнато човече в екипа ни – това е Яни. От това какво е завършил до това, с което се занимава в момента си има цяло едно море разлика. Той завършва ПГРЕ “Г.С. Раковски“ (Гимназия по изучаване на романски езици) с френски. В по-късен етап разбира, че истинското призвание в живота му е програмирането и търси сериозна кариерна реализация в тази сфера.

Съвсем не изненадващо в свободното си време обича дългите разходки и се отдава на настолни игри, компютърни игри, компютърно програмиране, които поддържат страстта към работата му.

Яни определя себе си като амбициозен и любопитен, с което застава рамо до рамо с нас в екипа ни и макар и от скоро, показва, че твърденията му се оказват верни. „Важно е за мен да има колективност, коректност и стабилност.“ – споделя той.

Христо е новото ни попълнение в екипа и днес ще ви го представим в кратко резюме. Той  завършва Туризъм в университет „проф. д-р Асен Златаров“. Решава да продължи развитието си в сферата на информационните технологии и записва да следва в СофтУни със специалност “Софтуерен инженер”.  Желанието му да се реализира в тази област го среща с нас и  той вече е част от екипа на програмистите ни, с които заедно развиват системата, тестват нови възможности и решават сложни казуси.

Смята се за човек, който е устремен да се усъвършенства както в професионален план, така и в личен.

Добрите му намерения намират пресечна точка в мечтите му да вдъхновява хората в бъдеще, както някои от неговите преподаватели са направили с него.

Споделя, че в работна среда изключително много държи на колектива и казва „Когато има хора, на които можеш да разчиташ, работата става в пъти по-лека.“ Ние напълно споделяме тази максима и вярваме, че добрите отношения между хората са в основата на всяко нещо.

ЕКИП СЪПОРТ/ ПОДДРЪЖКА

Това е Роси. По специалност е Инженер по електроника и автоматика.

Съдбата я среща с нас и тя попада е екипа ни „Съпорт“ и сме изключително благодарни за това, защото посреща предизвикателствата в работата си с лекота и е в синхрон с целия екип.  Мила, всеотдайна и страхотен професионалист в работата си.

Любознанието и към технологични решения я кара постоянно да се рови из интересни програми и да усъвършенства знанието си по такива, които вече знае.

Деян е важна част от екипа на съпорта. Той завършва компютърни системи и технологии и идва при нас, за да помогне на хората с възникналите въпроси по системата.

Определя себе си като весела и общителна личност с добронамерени желания към света и околните.

Споделя, че в свободното си време и почивните дни обича да спортува, ходи на риболов, среща се с приятели и отделя време за надграждане на знанията си. Въпреки, че е отговорил много дипломатично, знаем и че се грижи за прекрасните си канарчета и е работлив. Ние вярваме в това, защото често е майсторът в офиса и го раздава на бързи-смели-сръчни.

Има си цели, които следва, в личен и професионален план и се стреми към тяхното изпълнение. Важно нещо за него в офиса е изграждането на добри колегиални отношения, успешното надграждане в знанията и перфекционизма в работата.

Влади или свежото допълнение към екипа. Той завършва средно специално училище със специалност „Корабни двигатели с вътрешно горене“, след което следва „Маркетинг“ в унивеситет „Проф. Д-р Асен Златаров“ в родния му град Бургас. Той е съчетание от нелепи истории и щастливи случайности и точно по този начин е открил призванието си и желанието да развива ораторските си умения и да преоткрива света на продажбените възможности.

За себе си споделя : „Моето хоби е моето семейство. Обичам да прекарвам свободното си време с любимите си хора. Това включва обикновено различни дестинации, опитването на различни национални кухни, както и танци и спорт. Доставя ми удоволствие и гледането на анимационни филми заедно с малката ми дъщеря, както и играта на електронни игри с голямата ми дъщеря.“

Определя себе си като непоправим оптимист и мечтател, който мечтае непрекъсното и за различни неща като започнем от това да се спусне до дъното на Марианската падина, до това да лети до далечната галактика NGC 772.

Надява се, че Смарт Софтуер Системс е следващото щастливо приключение в живота му, което ще донесе не само знания, умения и израстване, но и приятели, смях и позитивни емоции, защото работата му доставя удоволствие, както и нещата които върши да са полезни реално за някого. Удовлетворение му носи, когато получава позитивна обратна връзка от клиенти.

Това е Соня и може да я опознаете бързо в следващите редове. Определя себе си като земна, даже скучна, но прекараме ли малко време с нея разбираме колко е сърцата, забавна и готова за приключения.

Обича да прекарва свободно си време с прекрасно си семейство – горда майка на три деца и любяща съпруга. Често когато им се отдаде възможност обичат да посещават нови места или да се втурнат в походи и дълги разходки по красивите места на България.

Мечтае да учи медицина – например за медицински сестри или ренгенов лаборант. Много и харесва статистическата обработка на информация, така че може да изучава нещо и в такъв аспект. Мечтите са за изпълняване, така че можем да и пожелаем успех и кураж да започне.

Соня е перфекционист в работата си и клиентите ни я обичат. Винаги помагаща и отзивчива, тя обича добре свършената работа, положителните отзиви на клиентите и добрите резултати на клиниките. Ей такива неща, все прекрасни.

ЕКИП МАРЕКТИНГ

Маркетинг екипът ни е малък, но достатъчен. Това са Вени и Влади, или Влади и Вени, „В“ на квадрат или двойна сила в продажбите и марекинга. В следващите редове ще ви представим Вени, защото Влади вече го познавате от екипа на съпорта.

Венислава е на 30г от Монтана. Завършила е „Информатика“ в Математическа гимназия, а след това следва „Маркетинг“ в Академията в Свищов.

Сутрешна доза анализ с щипка оптимизация е нейната формула за добър старт на всяка кампания, пък дори и да е станало следобед. Извън работа обича да спортува, защото вярва в сентенцията „ Здрав дух в здраво тяло“. А добре прекараното време в хубава компания счита за перфектен завършек на деня.  Привлечена е от морето и морските брегове и именно това я довежда в Бургас.

Смята, че човек трябва непрекъснато да се усъвършенства и да учи и вярва че случайности не съществуват. Иначе харесва и обича какво ли не, но най-вече морето, плажа, котката си, добре изстудено вино, да се впуска в кулинарни подвизи и да снима. За по-дълъг списък, моля обърнете се към нея.

Мечтата ѝ е един ден да живее на някое китно, спокойно местенце с гледка към морето, подредена градина и всяка сутрин да пие кафето си в хармония. Когато това се случи, обещава да покани целия екип на гости. Обещано!

ОФИС СОФИЯ

В екипа ни се присъедини нов SMART HUMAN човек , който определя себе си като перфекционист, като ние с две ръце подкрепяме това му определение, работихолик – също и любопитен всезнайко – и това е вярно :D

Крис е завършил Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии (СГХСТ) със Специалност: Оператор в производството на хляб, хлебни и сладкарски изделия ( трета степен), а след това  преминава от творчество в технология като изкарва Нов Български Университет със Специалност: Компютърни мултимедийни технологии.

На въпроса ни „С какво се занимаваш в свободното си време“ ,Крис бе достатъчно искрен с нас, така че се пригответе да четете по-дълго. „След натоварен ден в който си общувал с много хора, имаш нуждата да останеш сам със себе си и да избягаш от натовареното ежедневие. Планината и преходите в нея, морето, бувакуването на палатка са нещата които ми позволяват да се усамотя и да помисля. Да си дадеш равносметки за това колко малко му е нужно на човек за да бъде щастлив. Втората ми голяма страст са велосипедите и всичко свързано с тях. Те са нещото което съчетава нещата които са ми нужни. Преходите в планината и екстремното спускане с тях ми дават онова усещане за адреналин което изключва мозъка и го изпраща в режим на оцеляване. Което позволява да си починеш и да се отдалечиш от проблемите. Срещите със хората в планината се зареждащи положително. Хората там са различни от останалите. Те са различна порода хора. Там лошите хора са много малко или почти ги няма. Другото нещо което ми дават велосипедите е възможността да ги ремонтирам и да си поддържам сам техниката. Обичам да работя с ръцете си и да мога да виждам бързо резултатите от своя труд. Следващото ми хоби което е останало от времето на гимназията е готвенето и правилното хранене. Обожавам да готвя и да работя с ръцете си. Правилното хранене и готвене са като живота, не може да си разхвърлян и неграмотен в живота и да очакваш добри резултати от него. Така е и в храненето и готвенето, ако си внимателен какво ядеш и се интересуваш как да го сготвиш правилно то се отплаща със здрав организъм. Имам и ще няколко други малки хобита, но те са по скоро интереси: фотография, гоблени, филателия, нумизматика, реставриране на ретро техника и мебели, градинарство и др. „

Като представител на Софийската гимназия по хлебни и сладкарски технологии, мечтите му го отнасят към сладки аромати и приятни срещи в бъдещата му сладкарничка. Ето какво споделя още той: „Когато работех като готвач и сладкар мечтаех да мога да съчетая професията с хобито ми тогава, компютрите. Направих хобито си професия и сега работя с компютри. Което ме прави щастлив. Така когато хобите се превърне в работа не е лошо, но си губиш хобито. За това следващата ми мечта е да си отворя сервиз за колела и малка кокетна сладкарничка от онзи гръцки тип със шарените столчета 😊. Сутрин да правя прекрасни сладкиши, на обяд да покарам колело за здраве, а вечер да пийвам бира докато ремонтирам някое колело,  а хората да хапват десертчета докато чакат да им оправя колелата.  За сега това ще остане като мечта и когато порасна ще я осъществя и нея.“  – Крис, смятаме, че вече достатъчно си пораснал и е време да събереш екипа на сладка Smart среща. :)

В работата си споделя, че цени Точността, Отношението, Сплотен колектив, възможността да се развива и да научава нови неща. Споделя, че обича да помага и това е една от причините да иска да продължава да работи в сферата на медицината, та дори и не като доктор, но да помага на докторите да лекуват по-бързо и правилно. А ние мислим, че е избрал правилната дестинация – Смарт Софтуер Системс.