Смарт Софтуер Системс участва в експо-алея на деня на репродуктивното здраве

На 10 юни 2017г. екипа на „Смарт Софтуер Системс“ участва в най-мащабното събитие за двойките с репродуктивни проблеми в България – Деня на репродуктивното здраве. На специално позиционирани щандове в Експо-алеята фирмата представи продуктите си. Организатор на мероприятието беше сдружение „Зачатие“. Над 120 пациенти успяха да получат информация и безплатни консултации в емблематичната за Бургас сграда на Културен Център „Морско казино“.

Денят се проведе под мотото „Нови хоризонти към мечтаното дете“ и събра много двойки с репродуктивни проблеми от Бургас и страната, лекари и специалисти по репродуктивна медицина, общественици, журналисти.

Фирма „Смарт Софтуер Системс“ представи иновативните решения  на цялостната платформа за управление и менажиране на болници и медицински центрове „JOYSTICK“. Софтуерната фирма е сертифицирана от CSB Ltd. със сертификати ISO/IES 27001:2013 и ISO 9001:2015.

Форумът се откри от Стефка Сарафова-Захариева, председател на Сдружение Зачатие“. Официални гости на събитието бяха заместник министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова, проф. Севдалина Турманова – зам. oбластен управител на Бургас,  Д-р Мария Георгиева – Директор на „Център   за асистирана репродукция”, г-жа Мая Казанджиева – Директор „Социални дейности, здравеопазване и спорт” Община Бургас, доц. д-р Емил Ковачев – Председател на БАСРЗ и управител на СБАГАЛ „Проф. Д-р. Д. Стаматов“.

Денят на репродуктивното здраве продължи с презентации на част от най-известните ин витро клиники в България. Основна тема на събитието тази година бяха постижения в медицината, които могат да скъсят пътя до желаното дете.