Развълнувани сме да ви запознаем с последните новини около медицински софтуер Joystick. След като вече повече от 10 години развиваме и внедряваме болнична информационна система в по-големите болници, медицински центрове и лаборатории в страната, ние сме приели здравеопазването и по-доброто обслужване и грижа за пациентите като наша лична мисия и цел.

В тази връзка взехме решение да дарим нашата система на община Бургас и да помогнем на здравните училищни кабинети да функционират по-добре в ползва на децата.

Щастливи сме, че можем да дадем нашия малък принос към детското здравеопазване и да предоставим на общината и на училищата за техните новооткрити лекарски кабинети цялостна дигитална структура, която да има пълна прозрачност за пациентските детски досиета.

Ще помогнем на всеки един кабинет в училищата с инфраструктурата и внедряването, така че децата на Бургас да получат адекватна оценка на състоянието им , по-добро развитие на здравеопазването и най-вече системата  ще се използва за профилактика и превенция на всички деца.

Всеки доктор ще има специален софтуер, в който ще вижда цялата история на пациентското досие на детето. Хубавото в системата е, че дава възможност на родителите сами да влизат и да попълват по-специфични здравословни проблеми или нужди на детето, като алергии, неразположения или изискване за по-специални нужди.

Всеки доктор ще има достъп до пациентската история на учениците и ще може да комуникира по-лесно с родителите им!

Надяваме се това да допринесе за един по-добър климат в здравеопазването и да постави началото на по-успешни пътеки към адекватна медицинска помощ в училищата!

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.