NOVA.BG: Край на безкрайните опашки при лекарите. Изкуствен интелект казва колко ще чакаме.

Болнична информационна система Joystick – Да, това сме ние!

Можете да ни познаете по иновациите, гъвкавостта и успехът на нашите клиенти.  Наскоро един от модулите ни се превърна в сензационна новина, която предизвика много запитвания от страна на колеги, пациенти и клиенти. Навлизайки все повече в дигитализирането на света, медицинският сектор се нуждае от нови, свежи и иновативни методи за предоставяне качествена и надежда информация и обслужване на своите пациенти. Горди сме да споделим, че едни от най-бързо развиващите се и иновативни болници, медицински центрове и лаборатории са наши клиенти и съвместно с тях поемаме нуждите на медицинския бранш и разработваме изцяло нови продукти, които улесняват начина на работа както на лекари, така и на пациенти.

Вижте какво споделя Иван Тодоров, административен директор на медицинския комплекс Щерев в интервюто си пред НОВА Телевизия, говорейки за информационна система Joystick.

Ето и част от думите му: „От тази година разработчиците на нашата информационна система разработиха изцяло нов модул , който да позволява на пациентите със записан час да виждат колко хора преди тях чакат , колко е времето, колко са пациентите като брой и изкуствен интелект да изчисли какво е времето което те трябва да изчакат преди да бъдат приети в кабинета.

Това позволява на пациентите да не се струпват пред кабинета, да разполагат малко по-свободно с времето си и да се явят при лекаря си точно в часа, когато могат да бъдат приети. Всеки пациент има достъп до своето електронно досие и чрез сайта на болницата може да достъпи до това електронно досие. Това става чрез уеб базирана платформа.

„Това е пилотен проект и голям проблем е именно това изчакване пред кабинетите, много положително се приема всяко ново въведение.“

За да гледате пълното интервю, можете да кликнете ТУК.

 

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.