На добър час на новия дом на МЦ КИРМ в гр. Пловдив!

Винаги се вълнуваме когато говорим за успехите, растежа и сполуките на нашите клиенти.

Днес сме изключително щастливи да Ви потопим във вълшебен свят, където щастието, любовта и грижата съществуват, а мечтите се случват! Този свят намира своето олицетворение в лицето на Новия дом на Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета“, който се намира в централната част на Пловдив (ул. „Св. Горазд“ 6, ет. 1) – мястото където животът започва, усмивките и сълзите са от радост, а професионализмът е на изключително високо ниво.

Многобройни са случаите, в които Центърът изцяло поема финансирането на инвитро процедури на пациенти, които са направили поредица от неуспешни такива. Тази помощ е благословена и вече има много деца, родени в резултат на тази благотворителност. Тяхната отдаденост и грижа будят дълбоко възхищение и уважение.

Познаваме МЦ Кирм и Доц. д-р Емилияна Конова от самото им начало (2007г.) и преминахме заедно през много перипетии и трудности, без които нямаше да сме част от тържественото откриване на новия медицински център в сърцето на Пловдив. Пътят на успеха на нашите клиенти винаги е бил и повод за гордост за нас като създадели на медицински софтуер Joystick, с който олекотяваме и оптимизираме работния процес и заедно с клиентите ни градим устойчиви бизнес процеси, доверие и уважение, с които утвърждаваме позициите си като доверен партньор!

Ще ви направим съпричастни с техния елегантен празник, на който присъстваха много колеги, приятели, гости и партньори на клиниката. Тържественото начало дадоха  Боряна Бешева – сопрано, и Даниел Меса – тенор, от Общински хор “Гена Димитрова” – Плевен, с диригент Анелия Дечева, които изпълниха песента “Един нов свят” и чрез нея отправиха към присъстващите посланието, че чудесата съществуват, а мечтите се сбъдват – с вяра и много любов. Те развълнуваха аудиторията и с емоционалната песен “Молитвата” от репертоара на Селин Дион и Андрея Бочели.

Празненството премина с кулминационен момент за рязането на лентата и обявяването на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” в Пловдив за открит , с народни носии и по стар български обичай с питка и мед и красива атмосфера в самия медицински център под вълшебните звуци на цигулката с концертмайстор на Плевенската филхармония – Чавдар Вълков.

Пожелаваме „На Добър Час!“ на целия екип на МЦ КИРМ и Доц. д-р Емилияна Конова! С пожелания за нестихващ ентусиазъм за по-доброто репродуктивно бъдеще на България, в което те носят голям принос и признателност, за много здраве на всеки член на екипа им и им пожелаваме до нови срещи, дай Боже, в още една локация в страната ни!

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.