Как да организирате клиентския поток във вашата клиника, мц или болница?

JOYSTICK системата превъзхожда в предоставянето на най-новите, модерни  цифрови технологии и разработването на дигитални решения, предназначени за специфичните нужди на здравните заведения.

Ще ви запознаем с  НОВА ВЪЗМОЖНОСТ/ МОДУЛ, който се налага все повече в ежедневното управление на медицинските центрове, болници, клиники и лаборатории.  Този модул е вече внедрен при наши клиенти и дава отлични резултати, като работи отлично в синхрон, наред с всички организационни процеси.

 

Посещавайки здравни заведения, пациентите обикновено се притесняват, безпокоят и понякога дори изпитват болка. Следователно болниците трябва да създадат комфортна среда. В тази връзка динамичните цифрови екрани, позиционирани стратегически, могат да помогнат за бързата и лесна комуникация в цялото здравно заведение.

COVID-19 Пандемията показа необходимостта от система за управление на опашки, която може да се справи с потока от пациенти по безопасен и ефективен начин. С разпоредбите за поддържане на безопасно разстояние и ограничение на максимален брой хора в закрито пространство, здравните заведения трябва да се адаптират и да бъдат гъвкави, за да поддържат услугите, като същевременно поддържат всички (включително пациентите, персонала и посетителите) в безопасност.

Защо системата за управление на опашки е жизненоважна за болниците ?
За да подобрят опита на пациентите и удовлетвореността на персонала в индустрия с ограничени бюджети и ресурси, мениджърите трябва внимателно да обмислят своите инвестиции.

Съвременните здравни среди изискват технологични решения, които намаляват разходите, създават оперативна ефективност и подобряват ангажираността на пациентите и персонала.
Електронните дисплей са отлично организационно средство, особено по време на пандемия, което подобря изживяването на пациента и увелича производителността на персонала.

За да получите оферта за модул „Управление на дисплей” се свържете директно с управител инж. Смаил Мустафа +359889 69 39 62 или изпратете запитване през контактната ни форма.

 

 

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Вашият коментар

  Your email address will not be published.

  This field is required.

  You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *This field is required.