JOYSTICK Сall Center подобрява бизнеса ви, като повишава качеството на обслужването и търговските умения на вашия екип. Това е интегрирана система за управление на обажданията на пациенти или служители, посредством единен номер за контакт – мобилен, стационарен или 0700.

1. Какво НОВО JOYSTICK Сall Center?
През последните месеци акцентът върху работата ни бе развитието и подобряването на нашия кол център. Нуждата от надграждане дойде след задълбочен анализ, съвместно с нашите клиенти. С радост можем да ви съобщим, че JOYSTICK Сall Center е вече наличен и за колокиран (cloud) сървър!

 

2. Как работи модулът и ползите от него ?

Кол Центърът предоставя възможност в реално време да анализирате и подобрите дейността на вашите служители:

  •  Прослушване на проведените разговори;
  • Справки за общ брой проведени разговори за ден, седмица, месец, година, включително входящи и изходящи обаждания;
  • Справки за броя разговори по оператори.
  • Друга основна разлика с досега съществуващите кол центрове е статистиката за брой пропуснати обаждания, на които няма върнато обратно обаждане от вашето лечебно заведение, т.нар. abandoned calls (изоставени обаждания).

В случай че вашето лечебно заведение е по-голямо и разполагате с повече служители, обслужващи пациенти и договорни партньори по телефона, сме добавили възможността да се анализира тяхната дейност по работното място на оператора.

  • Нова и особено полезна е справката за анализ на ЦЕЛТА на обаждането:

Можете да анализирате колко често вашите пациенти се обаждат в лечебното заведение, за да отменят записан предварително час, да го преместят, да проверят за готови резултати от изследвания, както и колко време отнема на вашите служители за всяко едно обаждане.

Предимството на Joystick Кол Център е функционалността за записване на часове на пациенти директно в графика на лекарите, както и проверка на свободните часове по различните медицински специалности.

Ако обаждането е от пациент, вече посетил и регистриран във вашето лечебно заведение, то може директно с един бутон вашите служители да прегледат пациентското досие, да изпратят имейл и СМС на пациента – всичко от един екран!

Кол Центърът предоставя и още едно важно преимущество – вашите служители, обслужващи пациенти и договорни партньори по телефона, вече могат ефективно да работят от вкъщи (home office)! Вече не е необходимо да се чудите дали вашите служители са толкова ефективни, колкото когато са на работа в лечебното заведение! С кол център home office всички справки и анализи за оператора ще дадат отговор на тези въпроси.

За повече информация се свържете с нас:

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.