Ефективно управление чрез CRM система. Ново в JOYSTICK.

CRM – място за вътрешна и външна бизнес комуникация. Системата работи безупречно и автоматизирано, като пести от ценното ви време.

В този брой от поредицата с новини ще си поговорим за една неизменна част от управлението на по-големите здравни организации. Въпреки, че често е неудобно да се мисли за здравеопазването като „индустрия“, а за пациентите като „клиенти“, трябва да си признаем, че здравеопазването се подчинява на много от същите принципи, които ръководят успеха на традиционния бизнес модел, което включва и ежедневно обслужване на клиенти.

Ще ви покажем как JOYSTICK CRM ще се превърне в централен инструмент за оптимизиране на вашата организация за техническа поддръжка и връзка между клиент и служител. Нашата CRM система съдържа полезни и ефективни инструменти, като управление на задачите в екипа, смс и чат известия, кол център и способност за унифицирана комуникация, която поставя всичко необходимо в една интегрирана система.

Характерното за тази система е способността и да разпознава клиента по телефонен номер, email адрес, или друг идентификатор, и да извежда на екрана на оператора клиентското му досие. Кол център системите документират и записват комуникацията, извършват мониторинг в реално време и измерват операторската производителност и ефективността на кол център отдела като цяло.

Използването на менюто „Задачи“ от CRM системата ни позволява на всеки от служителите бързо и без да предприема допълнителни стъпки да създава задачи, да назначава отговорни лица за тяхното изпълнение и да определя срокове за изпълнение на всеки от тях. Зададените в секцията „Статус“ режими на изпълнение ни позволяват да разберем до какво ниво е стигнала задачата и да проследим нейния път на изпълнение. Статусите, които могат да се избират са: Готов, Обсъждане, Процес, Изчаква, Предаден за изпълнение, Личен, Отпада и Изоставащ. Всеки от бутоните е оцветен в ярък различен цвят за бърза разпознаваемост, като позволяват да се съсредоточите върху приоритетните задачи, които изискват ранно решение, да сортирате задачи, да си зададете индивидуално задачи за текущия ден, да видите списъка с задачи за близко бъдеще.

Защо е важен кол центърът за вашата практика ?

JOYSTICK Сall Center подобрява бизнеса ви като повишава качеството на обслужване и търговските умения на вашия екип. Това е интегрирана система за управление на обажданията на пациенти или служители, посредством единен номер за контакт – мобилен, стационарен или 0700. Приемайте организирано обаждания във вашия офис или дом.

Call Center подобрява удовлетворението на пациентите

Самото наличие на телефонен номер, на който пациентите да се обаждат, не е достатъчно, за да се осигури задоволително обслужване на клиентите. Напротив, телефонните комуникации, които се възприемат като бавни или разчитат твърде много на автоматизацията, могат да предизвикат негативни чувства към бизнеса ви.

Знаете ли, че три четвърти от хората, които се обаждат на линии за обслужване на клиенти, смятат, че отнема твърде много време за достигане до агенти и повече от две трети ще затворят телефона, ако не могат да получат достъп до реален човек.

В този контекст предоставянето на реални, надеждни и персонализирани представители на обслужване на клиенти по телефона може значително да повлияе на възприятията за „щастливо клиентско преживяване“.

Мониторинг на служител/ съпорт
С тази функция имате възможност да подобрите комуникацията с клиентите си като коригирате курса на поведение на служителя чрез включване на повикване и запис. Можете да преслушате целия разговор и да вземете правилното решение дори при възникнали въпроси или спор.

Пълна база данни
Ако клиентът се е регистрирал в системата чрез уеб приложението и е оставил данните си, те автоматично ще излязат когато той се обади в централата и по този начин получавате пълната информация за обаждащия се, като изграждате доверие и близост в пациентите си. Попълването на базата от данни може и да се въвежда ръчно от менюто с „клиенти/пациенти“.

Задачи
Системата позволява към всяко обаждане да се опише конкретна задача и ако е адресирано към друг служител, да се сподели с него.

За да получите оферта и подробн аинформация, се обадете на:  0889 69 39 62, или ни пишете на: sm@medicalsoft.bg

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.