Добавихме Нов модул в помощ на медицинския персонал

НОВО!
Система за обучение за работа с Joystick на медицински и административен персонал в лечебните заведения

 

 

Тук ще намерите:

  • Линкове към обучителни видеа за добрите практики при работа с различните модули на Joystick;
  • Кратко описание на съдържанието на всяко видео;
  • Допълнителни материали и полезна информация за потребителите на Joystick

 

Навярно вече някои от вас са забелязали новия ни модул за „Обучения“ в долен десен ъгъл на екрана. Прочетете по-надолу какво ще съдържа и как да го използвате.

Вярваме, че лекотата на работа и добрия съпорт са от съществено значение и за Вашата успешна работа. За това решихме да създадем нов модул за обучение на медицински и административен персонал във Вашите лечебни заведения, директно през едно копче на екрана Ви.

Същият ще бъде наличен в Joystick за всички наши клиенти при следващата актуализация.

 

  • Защо е важен модулът?

В настоящата динамична среда, нашите клиенти се развиват с все по-ускорени темпове, което води до увеличение на медицинския и административния персонал в лечебните заведения. Новите служители имат нужда от бърз достъп до източник на обучителни материали, за да могат да навлязат по-бързо в работния процес.
От друга страна модулът ще бъде полезен и на досегашните потребители, за да могат бързо и лесно да си припомнят какви са добрите практики при ползването на функционалности, които ползват рядко, или досега не са използвали.

  •  Как работи модулът?

1. Всички потребители на системата, независимо от техните права ще имат достъп до модула.
2. Видео материалите са подредени в различни категории, които към настоящият момент са разделени в 6 категории, към момента налични са 30 обучителни видеа, качени на частния ни канал в Youtube.
3. Модулът ще бъде развиван и в бъдеще, като за целта ще бъдат качвани допълнителни видео и други материали за обучение на потребителите на системата.

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.