Вдъхновяващият нов офис на Smart Software Systems е в процес на реализация – Съчетание на Иновации и Комфорт за нас и екипа ни.

С удоволствие представяме нашето бъдещо работно пространство, което ще стане новото сърце на Smart Software Systems. Със сигурност, този офис не е просто работно място – той е пълноценен опит, комбинирайки модерен дизайн, иновативни технологии и уютна обстановка.

Оформен в духа на съвременната софтуерна индустрия, нашият нов офис ще предостави на екипа ни среда, която подпомага творчеството и продуктивността. Просторните работни места са предназначени за комфортна работа, а зоните за отдих и креативни срещи ще вдъхновяват нашите колеги. Офисът ни ще разполага с модерно предверие и 14 самостоятелни офиса за всички екипи. Локацията е по-вдъхновяваща от всякога! Всеки мечтае да работи или живее с гледка към морето, а ние превърнахме тази мечта в реалност!

Основна цел при проектирането на офиса ни беше да създадем за всички екипи удобни работни места (някои от тях за с гледка към морето – не им завидждайте) и иновативни зони за екипна работа, където идеите могат да се развиват свободно. Също така, сме инвестирали в съвременни технологии като високоскоростни интернет връзки и високотехнологични конферентни зали, за да улесним ефективната комуникация както вътре в компанията, така и с нашите клиенти.

Интериорът на офиса е съчетание от стил и функционалност, с подбрани цветове и елементи, които отразяват и природната среда – съчетахме дървени ламперии с пастелни цветове, които допринасят усещането за свързаност към природата.

Очакваме с нетърпение да споделим последващите етапи в развитието му. В новият си дом, Smart Software Systems продължава да върви напред към постигането на велики постижения и иновации в софтуерната индустрия. Писането на код и развиването на продукта ни остават в сърцето и фокуса и през новата година!

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.