fbpx

ЕКИП

Запознанствата между хората имат начална точка. Това е нашата. На екипа #SmartHUMANS . Приятно ни е!

Внедрявайки софтуера ни, носим тежката отговорност за стотици хора и животи, но това не ни пречи да сме почти винаги усмихнати и позитивни! Радваме се да разбираме как работят нашите клиенти и как се развиват, да извличаме истински insight (преведено на български език “прозрение”) за дигиталното развитие в света на информационните технологии и да постигаме отлични резултати – затова и ни се доверяват.  Всеки си има своето място в галактиката наречена ЕКИП и заема мястото си така, че е еднакво значим и неповторим.

А като личности? Не се снимаме често (Екип с преобладаващи мъже може да обясни този феномен). Стараем се да бъдем ведри и сме винаги с отворено сърце към проблемите не само на клиентите ни, но и към проблемите на всеки колега, приятел. Почти всеки си отглежда своята животинка (разбирайте домашен любимец, не половинка), към която влага грижи и сърце.

Заинтригувахме ли ви? Ще ви разкажем още,  четете за всеки един от екипа ни по-долу! :)

Семейство Мустафа или там където мечтите се сбъдват.

Сърцето и душата на фирмата са не 1, а всъщност три сърца и три души, вплетени в единния стремеж да предоставят комфортна работна атмосфера и професионално отношение. Намерили баланса между работата и семесйтвото, Хюлие, Еси и Смаил са неизменни спътници на екипа ни, наша мотивация и гордост.

Ще дадем път на дамите като ще представим най-младия член на екипа като цяло и това е Есин. Тя е завършила средното си образование с профил „Информационни технологии с английски език“ в родния си град Айтос, а в момента учи „Софтуерно инженерство“ в СофтУни. През годините се е спирала на какви ли не специалности, докато не осъзнава, че програмирането е нейната страст и категорично заявява, че иска да се занимава с това в бъдеще.

Нарича себе си „книжен червей“, защото обожава да чете и да се гмурка в непознати за нея светове. Разнообразява си с аеробиката, но споделя, че най-вече е щастлива когато прекарва свободното си време със семейството си и приятелите си, пожелаваме й да го споделя по-често.

Определя себе си като всеотдаен и оптимистично настроен човек, който никога не се отказва, независимо колко е трудно! Харесва предизвикателствата, които й помагат да се развива личностно и винаги се стреми да научи нещо ново. Ние я подкрепяме и вярваме, че предизвикателството да се впусне в семейния бизнес е не лека и отговорна задача и й пожелаваме попътен вятър!

„Мечтите ми са многобройни и доста необятни, за да ги свия в един отговор, но от всичко най-вече си мечтая да се превърна в човек, на който останалите могат да разчитат и да съм добра в работата си.“ споделя тя.

Хюлие е онази нежна част от екипа и управленското звено, която се грижи за всичко и всички в офиса. Може да кажем, че е душата на фирмата. Всеотдайността и добрият й нрав няма как да останат незабелязани още щом се усмихне насреща. Тя е от онези скромни хора, които не обичат да ръсят суперлативи за себе си, за това тежката задача е поставена на нас.

Извън офиса може да я припознаете като въплъщение на страхотна домакиня, майка и съпруга, като често обича да разнообразява ежедневието си посещавайки редовно спортни занимания и да се среща с приятели.

Смаил – който е креативен, иновативен и изпипва нещата до последния код. Или сърцето на фирмата.

(Определено вървим по тънък лед когато имаме задача да опишем шефа си, но ще бъдем лаконични. ) Повечето хора го познават най-вероятно като работохолик, търсач на иновации, опитвайки се да развива стратегически бизнес модел и максимално точно да помага на клиентите си.  Силно справедлив, приема всеки член на екипа ни с отворено сърце и държи в мотивация съзнанието ни.

Често в свободното си време можете да го намерите по пистите за мотокрос, разхвърляйки кал навсякъде. Обича да кара мотора си, да се състезава и надяваме се и скоро да започне да побеждава. А ние обещаваме, че с радостни помпони ще му пригласяме „Давай, Шефе!“.

ЕКИП ПРОГРАМИСТИ

Севдо е на 26 г. и е част от екипа от скоро, но за краткото време, в което сме заедно вече се слива перфектно с нас.

Завършва Компютърни мрежи в ПГМЕЕ (Механото) гр. Бургас, от където разбира, че иска да се занимава с програмиране и така неговите желания го отвеждат при нас. Иска да се реализира професионално като програмист, а ние му даваме поле за изява, като програмира върху frontend, backend, база данни, linux, docker .

В свободното си време, отделя време за спорт и приятели, както и да усъвършенства знанията си по програмиране. Определя себе си като целеустремен човек и мечтае да живее и работи от вкъщи в някоя от топлите страни с хубава панорамна гледка и плаж на няколко метра от дома му. Както се казва „Севдо, кой те спира, вземи и нас!“.

За него важно предимство в работата си с колегите в офиса е да има разбирателство между всички,  с което можем да съгласим и ние, защото това е основен елемент и предпоставка за приятна работно-приятелска атмосфера, в която всички да се чувстваме добре.

Още едно усмихнато човече в екипа ни – това е Яни. От това какво е завършил до това, с което се занимава в момента си има цяло едно море разлика. Той завършва ПГРЕ “Г.С. Раковски“ (Гимназия по изучаване на романски езици) с френски. В по-късен етап разбира, че истинското призвание в живота му е програмирането и търси сериозна кариерна реализация в тази сфера.

Съвсем не изненадващо в свободното си време обича дългите разходки и се отдава на настолни игри, компютърни игри, компютърно програмиране, които поддържат страстта към работата му.

Яни определя себе си като амбициозен и любопитен, с което застава рамо до рамо с нас в екипа ни и макар и от скоро, показва, че твърденията му се оказват верни. „Важно е за мен да има колективност, коректност и стабилност.“ – споделя той.

Христо е новото ни попълнение в екипа и днес ще ви го представим в кратко резюме. Той  завършва Туризъм в университет „проф. д-р Асен Златаров“. Решава да продължи развитието си в сферата на информационните технологии и записва да следва в СофтУни със специалност “Софтуерен инженер”.  Желанието му да се реализира в тази област го среща с нас и  той вече е част от екипа на програмистите ни, с които заедно развиват системата, тестват нови възможности и решават сложни казуси.

Смята се за човек, който е устремен да се усъвършенства както в професионален план, така и в личен.

Добрите му намерения намират пресечна точка в мечтите му да вдъхновява хората в бъдеще, както някои от неговите преподаватели са направили с него.

Споделя, че в работна среда изключително много държи на колектива и казва „Когато има хора, на които можеш да разчиташ, работата става в пъти по-лека.“ Ние напълно споделяме тази максима и вярваме, че добрите отношения между хората са в основата на всяко нещо.

ЕКИП СЪПОРТ/ ПОДДРЪЖКА

Това е Роси. По специалност е Инженер по електроника и автоматика.

Съдбата я среща с нас и тя попада е екипа ни „Съпорт“ и сме изключително благодарни за това, защото посреща предизвикателствата в работата си с лекота и е в синхрон с целия екип.  Мила, всеотдайна и страхотен професионалист в работата си.

Любознанието и към технологични решения я кара постоянно да се рови из интересни програми и да усъвършенства знанието си по такива, които вече знае.

Деян е важна част от екипа на съпорта. Той завършва компютърни системи и технологии и идва при нас, за да помогне на хората с възникналите въпроси по системата.

Определя себе си като весела и общителна личност с добронамерени желания към света и околните.

Споделя, че в свободното си време и почивните дни обича да спортува, ходи на риболов, среща се с приятели и отделя време за надграждане на знанията си. Въпреки, че е отговорил много дипломатично, знаем и че се грижи за прекрасните си канарчета и е работлив. Ние вярваме в това, защото често е майсторът в офиса и го раздава на бързи-смели-сръчни.

Има си цели, които следва, в личен и професионален план и се стреми към тяхното изпълнение. Важно нещо за него в офиса е изграждането на добри колегиални отношения, успешното надграждане в знанията и перфекционизма в работата.

Влади или свежото допълнение към екипа. Той завършва средно специално училище със специалност „Корабни двигатели с вътрешно горене“, след което следва „Маркетинг“ в унивеситет „Проф. Д-р Асен Златаров“ в родния му град Бургас. Той е съчетание от нелепи истории и щастливи случайности и точно по този начин е открил призванието си и желанието да развива ораторските си умения и да преоткрива света на продажбените възможности.

За себе си споделя : „Моето хоби е моето семейство. Обичам да прекарвам свободното си време с любимите си хора. Това включва обикновено различни дестинации, опитването на различни национални кухни, както и танци и спорт. Доставя ми удоволствие и гледането на анимационни филми заедно с малката ми дъщеря, както и играта на електронни игри с голямата ми дъщеря.“

Определя себе си като непоправим оптимист и мечтател, който мечтае непрекъсното и за различни неща като започнем от това да се спусне до дъното на Марианската падина, до това да лети до далечната галактика NGC 772.

Надява се, че Смарт Софтуер Системс е следващото щастливо приключение в живота му, което ще донесе не само знания, умения и израстване, но и приятели, смях и позитивни емоции, защото работата му доставя удоволствие, както и нещата които върши да са полезни реално за някого. Удовлетворение му носи, когато получава позитивна обратна връзка от клиенти.

Това е Соня и може да я опознаете бързо в следващите редове. Определя себе си като земна, даже скучна, но прекараме ли малко време с нея разбираме колко е сърцата, забавна и готова за приключения.

Обича да прекарва свободно си време с прекрасно си семейство – горда майка на три деца и любяща съпруга. Често когато им се отдаде възможност обичат да посещават нови места или да се втурнат в походи и дълги разходки по красивите места на България.

Мечтае да учи медицина – например за медицински сестри или ренгенов лаборант. Много и харесва статистическата обработка на информация, така че може да изучава нещо и в такъв аспект. Мечтите са за изпълняване, така че можем да и пожелаем успех и кураж да започне.

Соня е перфекционист в работата си и клиентите ни я обичат. Винаги помагаща и отзивчива, тя обича добре свършената работа, положителните отзиви на клиентите и добрите резултати на клиниките. Ей такива неща, все прекрасни.

Днес ви запознаваме с Живко – нашето ново попълнение към Support екипа. Горд родител на две ангелски създания – момче и момиче и прекрасен съпруг. Той е на 35 години и e завършил университет проф. Д-р Асен Златаров със специалност “Туризъм” в роден Бургас.

Смятаме за него, че дълбоко в себе си е скрил романтична и чиста душа, която откровено и прекрасно приляга на хобито му да свири на китара и пиано, както и да пее. (Ние още не сме се наслидили на тези му качества. Живко, поправи се!)

Обича новите предизвикателства, да се учи от готини хора и да се забавлява. Определя себе си като забавен човек (Потвърждаваме!), търсещ различни преживявания. Не случайно мечтае да има времето и възможността да посети повечето от европейските столици, което го нарежда сред свежите млади хора, търсещи да опознаят и покорят света!

Споделя, че важно за него в професионален аспект е добрата работна атмосфера и хармоничните отношения с колегите. Ние се присъединяваме към това му мнение.

ЕКИП МАРЕКТИНГ

Маркетинг екипът ни е малък, но достатъчен. Това са Вени и Влади, или Влади и Вени, „В“ на квадрат или двойна сила в продажбите и марекинга. В следващите редове ще ви представим Вени, защото Влади вече го познавате от екипа на съпорта.

Венислава е на 30г от Монтана. Завършила е „Информатика“ в Математическа гимназия, а след това следва „Маркетинг“ в Академията в Свищов.

Сутрешна доза анализ с щипка оптимизация е нейната формула за добър старт на всяка кампания, пък дори и да е станало следобед. Извън работа обича да спортува, защото вярва в сентенцията „ Здрав дух в здраво тяло“. А добре прекараното време в хубава компания счита за перфектен завършек на деня.  Привлечена е от морето и морските брегове и именно това я довежда в Бургас.

Смята, че човек трябва непрекъснато да се усъвършенства и да учи и вярва че случайности не съществуват. Иначе харесва и обича какво ли не, но най-вече морето, плажа, котката си, добре изстудено вино, да се впуска в кулинарни подвизи и да снима. За по-дълъг списък, моля обърнете се към нея.

Мечтата ѝ е един ден да живее на някое китно, спокойно местенце с гледка към морето, подредена градина и всяка сутрин да пие кафето си в хармония. Когато това се случи, обещава да покани целия екип на гости. Обещано!